Prijzen

De zeilstructuren die Zeilmakerij Tentstructuren ontwerpt zijn unieke, op maat gemaakte stukken. Elke situatie is anders.

Het snelste inzicht in de juiste oplossing krijgen we als u digitale foto’s of bouwtekeningen kan sturen van de omgeving waar u een zeilstructuur in gedachten heeft.

Omdat elk project anders is, is het ook erg moeilijk om een algemene richtprijs te geven. De uiteindelijke prijs van een project is afhankelijk van de complexiteit van het zeil en de constructie. Een zeilstructuur met vaste verankeringspunten blijft altijd maatwerk en is specifiek op uw wensen en omgeving gebouwd.

CONCEPT uitwerken

Afhankelijk van de complexiteit van de zeilstructuur dienen wij, voorafgaand aan de opmaak van een offerte, een voorontwerp op te maken met 3-dimensionale visualisatie.
De vorm en patronen moeten voor elk project opnieuw berekend worden.
In dit voorontwerp worden diversie situaties ingeschat en worden krachtberekeningen alsook verankeringspunten berekend.

Op deze manier krijgt u een zeer realistisch beeld waarbij u vanuit alle kanten de structuur kan bestuderen. Wij kunnen in het 3D-model de vorm, plaats en grootte van het zeil naar uw wensen veranderen om een zo optimaal mogelijke schaduwwerking of bescherming tegen neerslag te bieden.

Op deze basis kunnen wij dan een eerste offerte maken.

Omdat dit creatieve proces nogal wat tijd kost, is aan deze studie een kost verbonden. De kosten zijn vastgesteld op een gemiddelde prijs van 350 EUR (ex BTW) per omgeving. Deze kosten worden bij een opdracht vanzelfsprekend in mindering gebracht.

Wenst u meer informatie over onze prijzen?

Contacteer ons