Horeca en industrie

In ons uitgebreide gamma aan PVC doeken hebben wij ook PVC doek voor industriele toepassing. Hierbij denken we o.a. aan containernetten, scheidingswanden, brandwerende wanden, gevel- en stellingbedekking, stofoverkapping, koude/warme zones scheiden, stortkokers, …

Ter afdekking of bescherming van uw machines, gereedschappen tijdens transport kan u ook bij Zeilmakerij Tentstructuren terecht voor op maat gefabriceerde hoezen.

Ook marktkramers kunnen bij ons terecht voor het vernieuwen/aanpassen van hun afschermingszeilen. Voor de horeca bieden wij ook graag een oplossing voor afdichting van pergola’s, buitenkeukens en terrasafscherming. Kijk hiervoor zeker even naar de categorie Dekzeilen – Huis en tuin.

Pagodetenten hebben wij momenteel zowel in VERHUUR als VERKOOP. Aarzel niet uw vragen omtrent overdekkingen, en/of feestgelegenheden door te sturen of neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een geschikte oplossing kunnen voorstellen.

Herstellingen van dekzeilen, tentstructuren en/of zonweringen worden ook uitgevoerd in ons atelier te Waasmunster. Dekzeilen en/of tenten kunnen hiervoor na afspraak binnen gebracht in ons atelier.

Wenst u een offerte aan te vragen?

Contacteer ons