Onderhoud

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het bestellen van nieuwe zeilen en tenten, maar ook het onderhoud verzorgen wij graag voor u.

Preventief onderhoud van uw zeilen en covers tijdens het jaar en gedurende de winterperiode wordt door onze zeilmakerij aanbevolen en aangeboden om de duurzaamheid van uw zeilen te garanderen. Herstellingen worden bij ons vakkundig uitgevoerd in ons atelier te Waasmunster. Dit voor zowel tentzeilen, zeilen voor een caravan, trampolines, dekzeilen, bootzeilen, …

Herstellingen dewelke kunnen uitgevoerd zijn o.a. scheuren herstellen, vervangen van vensters, vervangen van ritsen, vernieuwen van elastieken en/of riemen, herstellen keders, …

Tracht een vervuild oppervlak eerst met water te reinigen en gebruik bij voorkeur een zachte borstel en 100% zachte zeep (bv bruine zeep, groene zeep) die het doek niet schaadt. Spoel het zeil naderhand voldoende en overvloedig met water.

U kan hiervoor ook bij ons de benodigde producten aankopen.

Zeilreiniging wordt ook door ons diensten aangeboden. Dit zowel voor acryl als PVC materialen.

Voor meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden bent u uiteraard welkom in onze zeilmakerij te Waasmunster en/of kan u ons via het contactformulier uw vraag doorsturen.

Onderhoud garandeert de duurzaamheid van je zeil.

Contacteer ons met je vraag