Pagodetenten

Een pagodetent wordt op vele evenementen gebruikt als eye-catcher. Hetzij als entree voor een grote kadertent, hetzij voor het vormen van een doorgang waarbij meerdere tenten aan elkaar worden verbonden.

Onze pagodetenten zijn fraai van uitzicht, zeer kwalitatief, makkelijk te monteren, en hebben daarbij een vrije binnenruimte waardoor deze zowel voor privé als professionele doeleinden interessant zijn.

De ALU profielen worden op volle lengten aangekocht en in ons atelier te Waasmunster verwerkt naar de juiste lengte en inkepingen, waardoor wij een product kunnen aanleveren, op maat van de klant.

Standaard hebben onze pagode tenten volgende specificaties:

  • Afmeting:5000mm x 5000mm
  • Zijkant hoogte:2800mm
  • Nokhoogte:5600mm
  • Kleur doek:PVC wit – dak opaque, zijpanelen translucent
  • Brandgedrag:M2 brandvertragend doek
  • Zijpanelen:met of zonder venster

Een dakpaneel is opgebouwd uit één geheel.

Elke zijkant is opgebouwd uit 2 afzonderlijke panelen, al dan niet voorzien van een venster. De zijpanelen worden met behulp van een pees in de voorziene inkepingen geschoven waardoor deze vrij snel en eenvoudig te monteren zijn. 2 afzonderlijke panelen worden met behulp van een touw/ring systeem naar elkaar toegetrokken en afgesloten.

Verankering en montage van een pagodetent dient afgestemd op de beschikbare ondergrond. Bij montage op het asfalt, beton, oprit of terras, …dienen steeds betonblokken voorzien om de tent met behulp van scheerlijnen en een ratelgesp te verankeren. Bij montage in de tuin of festivalweide, is het slaan van grondpennen in de ondergrond, in combinatie met scheerlijnen voldoende om de tent te verankeren.

Gezien alle zijpanelen afzonderlijk worden gemonteerd is het zeer makkelijk één of meerdere panelen te herstellen en/of vervangen indien nodig.

Wenst u een offerte aan te vragen voor pagodetenten?

Contacteer ons