Huis en tuin

Wenst u op maat gemaakte zeilen voor uw veranda, orangerie of buitenkeuken, dan bent u bij Zeilmakerij Tentstructuren aan het juiste adres.

Een eenvoudige montage van een ALU profiel waarin een afschermingszeil kan worden geschoven, biedt u alvast een perfecte afdichting. Wenst u buiten te zitten, zonder enige verhindering van tocht of temperatuurafkoeling dan bieden deze zeilen een perfecte oplossing. De fabricatie op maat laat toe meer of minder venster te voorzien, alsook de indeling van de panelen kan geheel volgens uw wensen.

Voor professionele doeleinden en/of volgens voorkeur kunnen de zeilen ook geleverd worden met vensters in een brandwerend materiaal. De zonneluifel is opgebouwd uit RVS staalkabels waaronder een zonwerend doek kan schuiven met behulp van RVS katrollen.

Een zonwerend doek voor een veranda kunnen wij eveneens volledig op maat maken. De mogelijkheden voor montage op het dak en/of profielen dienen we hiervoor voor ieder project te bekijken.

Heeft u er genoeg van om bij mooi weer de parasol buiten te zetten en deze bij wind extra te moeten verankeren, laat u dan overtuigen door onze uitschuifbare zonneluifel. Eenvoudig te monteren tussen 2 punten en makkelijk manueel te bedienen.

De zonneluifel wordt gemonteerd met behulp van RVS staalkabels waaronder het doek kan schuiven met behulp van RVS katrollen. Om de benodigde dwarse ondersteuning te bieden aan het doek worden polyester latten vast in het doek gelast.

Gezien ook deze in ons atelier per project gemaakt worden is hier geen limiet in breedte en/of lengte. Des te groter het oppervlak, uiteraard ook des te belangrijker de verankeringspunten zullen zijn.

Op zoek naar een zeil voor in jouw tuin?

Vraag hier je offerte aan