Kadertenten

Kadertenten hebben een vrije overspanning, ongelimiteerde lengte en worden opgebouwd middels spanten van 5 meter breedte.

De ALU profielen worden op volle lengten aangekocht in ons atelier te Waasmunster en verwerkt naar de juiste lengte en inkepingen. Hierdoor bieden wij een zeer kwalitatief en duurzaam product aan en kunnen wij tenten aanleveren, op maat van de klant.

Voor professioneel gebruik dienen de tenten steeds vervaardigd uit brandwerend materiaal.

Het frame van een kadertent bestaat uit aluminium profielen dewelke in elkaar worden geschoven door middel van gegalvaniseerde koppelstukken. De grondplaten zijn voorzien van gaten waardoor deze volgens toepassing in de grond kunnen verankerd worden. Vaak wordt voor verankering ook gebruik gemaakt van betonblokken en/of wordt verankering mogelijk gemaakt in combinatie met vloersystemen.

Alle zeilen, zowel dakpanelen, nokpanelen als zijpanelen worden vervaardigd uit hoogwaardige PVC materialen van Serge Ferrari en hoogfrequent gelast in ons atelier te Waasmunster.

Elke zijkant is opgebouwd uit 2 afzonderlijke panelen, al dan niet voorzien van een venster. De zijpanelen worden met behulp van een pees in de voorziene inkepingen geschoven waardoor deze vrij snel en eenvoudig te monteren zijn. 2 afzonderlijke panelen worden met behulp van een touw/ring-systeem naar elkaar toegetrokken en afgesloten.

De tenten worden op bestelling gefabriceerd en compleet geleverd. Hierdoor kunnen wij ook varianten van kadertenten maken, dewelke eventueel op een ontwerp van een architect worden opgebouwd.

Indien gewenst kunnen wij ook dakpanelen en zijpanelen aanleveren voor een bestaande kadertent.

Graag verzorgen wij ook alle nodige onderhoud (reinigen) en reparaties aan uw tentzeilen.

Wenst u een offerte aan te vragen voor een kadertent?

Contacteer ons